2012. február 7.

Ho-ho-ho-ho HÓ! :) / Snow...


Nos, már péntekre ígérték a nagy havazást, ami szombat délutánra meg is érkezett. Még ekkora havat nem is láttam mostanában, talán még iskolás koroban egyszer, mikor a suli bejárati ajtajáig ért... (persze akkor is mentünk, mi helyiek, suliba... :)).
Az esti hószállingózás, szélfújás meghozta az eredményt, vasárnap reggelre derékig magasodott a hó az udvaron. És hogy miért volt ekkora a hó? A szomszédok felől is idefújta :). A teraszon a nagy franciaablakra rátapadt (szinte felkúszott rá) ... és még mindig ott csúcsosodik.
Cs. kb 2,5 órán át tolta és tolta a havat, úgyhogy a terasszal már nem volt kedve foglalkozni, csak egy kis egérjáratot hagyott, ha mégis ki szeretnék menni a házból :)))).

Ami a városi helyzetet illeti... Nem is az utak miatt, hanem a bevásárlás kapcsán...
Még pénteken leadtam a listát mit is szeretnék (gondoltam, hogy szombaton nem lesz alkalmam kimenni :)), Cs. bevásárolt hazafelé jövet.
Legalapvetőbbeket kértem, hogy a hétre legyen, ugyanis már nem megyek ki, csak majd megint szombaton (feltéve, hogy ki tudok :)).
A legnagyobb hipermarketben nem volt ubi, cékla, kenyér (még jó hogy sütöttem itthon). Csak hogy a legalapvetőbbeket említsem. Kifosztották az emberek az üzleteket, bespájzoltak..... Még ilyet!
Here in Hungary there is snowing :). The streets and our yard full of SNOW! Amazing in February!
(See the pics...) And the temperature is ... about -20 degree and under.
People were afraid of the weather and bought most of all basic food (like cucumber, beetroot, bread....). Even such a thing!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...