Recept:
- fél csésze kukoricakeményítő
- 1 csésze szódabikarbóna (étkezési)
- 3/4 csésze víz
Egy kis lábasban, kis lángon melegítsd össze, folyamatosan kevergetve. Amikor összeállt (pár perc) vedd le a tűzről és egy konyharuhával letakarva várd meg míg kihűl.
Tárolás: zárt dobozban, hűtőbe téve.
(Mielőtt használnád vedd ki a hűtőből, hogy szobahőmérsékletű legyen.)
Használat: fél cm vékonyra nyújtsd ki (kevés keményítőt használhatsz alá-fölé). Szagass formákat belőle, lyukaszd ki egy hurkapálcával, majd süsd meg.
Sütés: 175 fokon, 1 óra (30 perc után fordítsd át őket)
Ingredients:
1/2 cup cornstarch
1 cup baking soda
3/4 cup water
Eredeti recept itt. / The original recipe here.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése