2009. február 25.

Friends AwardKellemes meglepi ért Abile-nak köszönhetően. "Barátság"-díjat kaptam! Aranyos vagy, hogy rám gondoltál, köszönet érte!

A díj leírása:
"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Nem a pénz a mozgatórugó. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."
Kedvesek ezek a díjak, de nem szeretek jelölgetni emberkéket, egyenlőre ismeretlenül. Sok helyen megfordultam már, de igazából még senkit nem ismertem meg ennyi idő alatt, mióta elkezdtem blogolni. A következőkben felsorolt blogolókkal már legalább 1-2 kommentet váltottunk :-), így őket tudom jelölni a díjra, és persze tudom visszaadni nem szokás, de Abile-nak is szeretnék küldeni egy ilyen díjat barátságom jeléül.
Eszter, KicsiKató, Naomi, Judit, Bea, Mszabu, BIldiko


5 megjegyzés:

Abile írta...

Igazán nincs mit köszönnöd! Én tartozom köszönettel a sok-sok segítségért, és hogy sok érdekes dologra lelsz, amit aztán megmutatsz nekünk is.

KicsiKató írta...

Köszönöm:)))))

Cicurka írta...

:-)

Judit írta...

Nagyon köszönöm,ez igazán kedves tőled!

Cicurka írta...

Nincs mit!:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...