2009. április 5.

Göngyölt máj

Nagyon szeretjük a májat, főleg baconbe göngyölve.
Próbáld ki! Hamar elfogyott. :-)

A recept:
  • fél kg máj apróbb darabokra vágva
  • 60 dkg szeletelt baconszalonna (3 csomag)
  • bors + só + majoranna
  • hagyma
A baconszeleteket kettévágtam bele a májdarabka, megszórtam a fűszerkeverékkel, felgöngyöltem, belerakoskattam egy alufóliával bélelt tepsibe (lehet a tetejére szórni hagymakarikákat) és irány a sütő. 200 fokon 20 perc. (picit lehet az utolsó 5 percben grillezni is.)

2 megjegyzés:

Móni írta...

Mi is szoktunk csinálni ilyen csirkemájat, és nálunk se tart sokáig. :)) Nagyon jól néznek ki!

Cicurka írta...

Köszi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...