2009. április 5.

Pizzás csiga

Finom csigaként és kifliként is sok sajttal:-).

A recept:
  • 50 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 kk cukor
  • 1 ek só
  • oregano
  • picike bors
  • 3 dl langyos víz
  • 3 ek olivaolaj
Összegyúrni, dagasztani, keleszteni.
2 részre vágni.
Kinyútani, megkenni ketchuppel, megszórni oreganoval (vagy pizza fűszerkeverékkel), sajttal.
Feltekerni és 2cm széles darabokat vágni belőle.
Sütőpapíros tepsibe tenni és 180fokon (légkeveréses) 20 percig sütni.

2 megjegyzés:

Móni írta...

Nyam - nyam! :))) Nálunk tegnap volt pizza a menü, és a tésztája is saját volt, de fényképezni elfelejtettem.

Cicurka írta...

Legközelebb hadd lám a képet :-) Én a feltétekkel vagyok mindig bajban.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...